Jako mladá holka jsem hodně fotila s úplně obyčejným foťákem na film, vyvolávala jsem si i sama fotky, moc mě to bavilo, jak jsem se vdala tak už čas na tento koníček nebyl. Mám velkou radost, když vidím dceru jak ráda fotí, koupila si i pořádný foťák, její fotky mají srdce jsou fakt krásné.
16.10.2023 00:06:05 | Marťas9
To je dobře a já vzpomínám ještě na vyvolávání fotek,ty speciální roztoky a to tajemství,jak vyjde.
16.10.2023 00:28:42 | mkinka
Mkinečko - já žasnu, nad krásou Tvých veršů. Zas a znovu - ách...
:-)))
Krásný nedělní večer Ti přeji :-)
15.10.2023 19:42:29 | Venuše nad ránem
Na chvilku jsem se lekl... četl jsem: kus ukrajiny ukousnu... řikám si: Co? Už i Mkinka?:)
Naštěstí jsem se jenom překoukl;)
Moc pěkná, mkinko:)
15.10.2023 14:05:19 | Žluťák