Cez smutný prázdny sad,
mesiac začína svetlo liať.
Vietor roznáša listy,
pod nohami nám chodník čistí.
Hreje nás jeho žiara,
bol som ako lístok bez konára,
dnes tvoja tvár na mňa hľadí
mesiac, skrášlil jej vnady.
Sčervenelo bledé líce,
privreli sa mihalnice…
vo vrcholci milovania
až za hrob, do neskonania.
Hlavně už nelehat na mezi
to pak divku rychle omrzí,
když podzimní vzduch chladí,
čekat by mohla do skonání:)
15.10.2023 19:56:43 | Žluťák
Nádherná - překrásná láska podzimní,
nad kterou není,
která vše mění... :-)))
15.10.2023 19:32:56 | Venuše nad ránem