Anotace: Tato báseň je pro všechny ty, kteří se cítí ztracení a bezmocní. Pamatujte, že i ve chvílích temnoty a nejistoty máte v sobě sílu nepolevit, a postupovat vpřed. Můžete dosáhnout svých snů a cílů, jen pokračujte a nevzdávejte se.
Jen tak se nevzdám, sebe neztratím,
cestou svou dál a stále bojovat budu
Třeba se zdá, že jsem sama a ztracená,
ve svém srdci však vím, že se nevzdám
Hory přede mnou přetroušené,
vítr mě táhne, dobrodružství mě chytá
Nikdy své cíle a sny neztratím,
jen tak se nevzdám, mé srdce ví
Přestože přijde mrákota a temnota,
vím, že světlo se za chvíli zase rozední
Smutek a bolest mě mohou přijít vyčerpat,
ale jen tak se nevzdám, na to mám sílu
Toužím po vítězství, po lepších zítřcích,
i když se zdá, že svět se směje
Jen tak se nevzdám, moje víra je tu,
jen na okamžik se zastavím a znovu se rozjedu
Nezachvěje mě déšť, ani noční chlad,
má síla mou duší a tělem prostupuje
Jen tak se nevzdám, mé sny jsou mocné,
nad překážkami a bolestí se budu vznášet
Jen tak se nevzdám, to je mým příslibem,
at život co chce přinese, já však nepolevím
Mé chvíle a slavné dny se vítězné stanou,
jen tak se nevzdám, vždy naději mám
Jsi moje krevní skupina, Mišulko... Amazonko statečná...
Krásnej den přeju...
16.10.2023 10:27:08 | cappuccinogirl
to mě velice těší, i ty jsi má krevní skupina, kapučínko, ráda čtu Tvé básněnky:-)
Krásný večer Ti přeji:-)
16.10.2023 20:27:41 | Misha