Anotace: ententyky cukrbliky
Přišel čas, užívat si smutku
ždímat si srdce zlomené
život ti utkal pernou důtku
přemýtáš v duchu tohle ne
Nad vypsaným perem pláčeš
že milá tě opustila
dnes navlíknul ji prsten cizí pán
kterak by tvá láska srdci ublížila
netrap se, tvůj ranhojič je vína džbán
Zavlaž své tělo nápojem červeným
Ať fičí v cévách jak uragán
Odešla ta, co byla ti vším
tak užívej a pij jak Dán
Na tváři stékají slané potůčky
Jsi v slzavém údolí hříšníku
Bolest ti nezhojí lékařské poučky
Odpusť ji, tak jako ona, viníku
Nad vypsaným perem pláčeš
že milá tě opustila
ty však vzchop se, buď sám sebou
Netrap se, že jsi dnes za břídila
Nepláčeš sám
Ale nebe s tebou