Bez tváře...
Budu s Tebou mluvit
O Tvých očích
Chceš-li, buď klidně bez tváře
O jejich barvě bez ohledu na rozmar
Zářivé kameny
Které pobledly stínem záře
Před mužem
Kterého dobýváš
V dešti
Jeho slepé nadšení
Vládne naivně jako pramen
V poušti
A já jsem tady
Ztracen v Tvých očích
Navždy...
Přečteno 111x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, Marťas9, Bufik, Lexi, cappuccinogirl, IronDodo, Psavec, šerý, Ophelia81, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)