vyznání
Anotace: zamiloval jsem se do naší ekonomikářky a už jsem to nemohl dál tajit..
tohleto je paní profesorko
moje lásky vyznání
jen kvůli Vám naučím se vyplnit
i daňové přiznání
co to říká tahle kráska?
logistika? statistika?
politika fiskální?
všechno tohle dohromady
hrůzu děs mi nahání
i když tomu nerozumím
všechno našprtat se zkusím
jen pro jiskru co v oku září
jen pro Váš úsměv na tváři
statky hmotné povahy
složím k Vaším nohám
do životní rozvahy
dávno už jsem zaúčtoval
srdce své na stranu dal
Přečteno 662x
Tipy 1
Poslední tipující: pigeon
Komentáře (4)
Komentujících (4)