Tolik let už uplynulo
Přesto si občas vzpomenu
Jak si se mnou osud pohrál
A do života poslal mi Barbienu
Nebýt tenkrát její mámy
Zřejmě bych ji nepotkal
Nemusel bych se pak trápit
S Amorem bych se neutkal
Byl to blesk z čistého nebe
Prožili jsme krásné chvíle
Ještě teď mě z toho zebe
Dal jsem si však vysoké cíle
Měl jsem jí hned plnou hlavu
Vídal jsem ji v šerém stínu
Hledal jsem ji v každém davu
Srdce měl jsem jako v mlýnu
Udělal bych pro ni všechno
Lásku její chtěl jsem cítit
Prstenem od Tiffanyho
Chtěl jsem jen náš vztah rozsvítit
Dárek udělal jí radost
Slzy po tvářích jí tekly
Když však řekla to, co řekla
Už mé srdce do bažiny vlekly
Nesmíš se do mě zamilovat
To byla ta hořká slova
Kamarádství cenila si
Já však trhal křídla Amorova
Přátelství už dávno vyprchalo
Nedávám jí to za vinu
Zkušenost to byla cenná
Abych více nehledal si Barbienu.