Miluji Tě víc než včera
a budu stále milovat
od rána až do večera
po Tvém boku věrně stát
Miluješ mě stále více
a budeš stále milovat,
dokud neuhasne svíce
dokud budu moci stát
Milujem se v dobré víře,
pro sebe jsme zrozeni
překonáme všechny krize
neboť jsem si souzeni.