Budu při Tobě stát, v každém přívalu dešťů,
až budeš plakat, budu připravená s věšáky plnými utěrek
Jsem Tvou oporou, když svět kolem Tebe se točí,
nikdy se Tě nezbavím, nenechám Tě být
Budu při Tobě stát, v temnotě kdesi uvnitř,
když se Tvoje srdce zlomí, abych nesloužila jen jako okřídlený vřídlo
Budou se na Tebe moje oči jako na vzácný dárek dívat,
nikdy se nevzdám Tvého každého střípku majestátní nitky
Budu při Tobě stát, v časech zdánlivě nemožných,
proměním slova v melodie, abych Tě zahřála a utěšila
Jsem Tvoje drahá polovička, Tvůj nejbližší spojenec,
nikdy Tě neopustím, nezakopnu nebo se neodtáhnu
Budu při Tobě stát, i když se svět děním strhává,
zachytím Tě na svých ramenou, když se ve větru zmítáš
Budu se Tě držet, ať chvíle jsou jakkoliv tvrdé,
nikdy se nevzdám, nezklamu, nezmizím v mlhách temných
Budu při Tobě stát, srdce otevřené a náručí široká,
když se ztrácíš, budu Ti sloužit jako kompas, co říká
Jsem Tvá nedělitelná síla, Tvá věčná opora,
budu tu stát, dokud můj dech ještě v těle toulá
Buď při mně, s láskou a důvěrou Tě chraň,
ve společném probuzení Tě nechám stát za láskou v srdci
Budu při Tobě stát, můj milovaný, vždycky a všude,
kdyžTě držím, svět se zastaví a všechno může být dobré