Lásce
I bez brýlí vidím Tě
v molekule doteků.
Přijmeš mě
a vím, že jsi tu.
Tvé hnědé oči
letí vesmírem
a políbí i popřejí
hvězdný den.
Ach. lásko, co touhou zníš
i melodií ba vůní kapradí.
Miluji Tě
a Ty to roky víš.
Usmíváme se
a při polibku
roztančí se duha.
Pro Tebe budu krásná.
La a la.
Jsem láskou nasátá.
Přečteno 118x
Tipy 24
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Fialový metal, jort1, Marťas9, Misha, Kan, Anfádis, Psavec, šerý, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)