Anotace: *tady je na přaní už pozdě.......* -vyčteno z obrazu-
Ve špatnou dobu ... a na špatným místě ... ?
tak to je v p*deli ... to vím jistě ... :-))
05.04.2007 17:58:00 | HarryHH
Díky za všechny komentáře i za vysvětlenou tý porážky..rád si s tebou budu komentáře vzájemně vyměňovat:-)
01.04.2007 20:43:00 | Lukk
Tak to sem nečekala:D:D čekala sem spíš....ňáký nebe..jako po smrti..:D no je to podobný..:D..jinak dobry...100%.-.;)
31.03.2007 16:06:00 | embryo v hlave