V tichu hvězdy...
Říkalas mi, že jezero zamrzá od břehů
Ale člověk od srdce...
Když ses v něm plavila
Nahoře nesmírný jas noci
Přeplněný sám sebou
Vstupoval do stínu nejmenší hvězdy...
Bylo takové ticho
Kdy musel jsem napsat báseň
A říci to v ní jinak, úplně jinak...
Přečteno 166x
Tipy 29
Poslední tipující: Acortai, Caliéry, Sonador, Marťas9, Helen Mum, Anfádis, Kan, šerý, MatyhoZmaty, Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)