Anotace: čekám na někoho, který mi dal chvilku na rozmyšlenou,zda s ním ještě chci zůstat...
Někdy, stane se snad, že láska uhasne a upadne v chlad, kde život tak tiše se mučí a srdce, pláče jak v kleci...
Někdy je lepší si počkat, někdy neohlížet se...
02.04.2007 14:34:00 | Gabriel17
těžké opustit někoho, kdo mě k uzoufání miluje...právě teď beru lásko spíš jako znásilnění
31.03.2007 14:48:00 | Angua