_Zastav se
Anotace: Netusim, momentalne docela zvlastni.. Nezaslouzim si ho...co uz :(
Zastav se na chvíli,
zhasni světla,
co v očích máš
a poslouchej...
Zastav se na chvíli,
osvoboď krásu,
co ve vlasech máš
a ochutnej...
Zastav se na chvíli,
sehni hlavu
níže k zemi
a odpouštěj...
...zpěv meluzín
...doušky lásky
...slova nevědomosti
Ach zastav se na chvíli,
shlédni níž,
až na mě
a miluj mě, prosím.
Komentáře (7)
Komentujících (7)