Takže, milý Lookeene, Tato báseň je velmi špatná... Násilné rýmy. patos...takhle přece nemluví 19ti letý kluk, natož aby tak přemýšlel... tady mi to připadá, že jsi prostě ,,moc chtěl" napsat báseň a to ,,chtění" je někdy opravdu málo.
Nebudu bodovat, protože bych ti zničila skore.
05.04.2007 18:24:00 | no
dik za komentare..urcite se mrknu,ale musim si najit trosku casu..jeste jednou dik
02.04.2007 16:54:00 | Joose
...i bolest i síla...jsou hnací silou pro veškerou činnost...a děkuji za návštěvu...potěšila...
01.04.2007 22:50:00 | Lota
Díky za komentář, no uvidíme jestli skrze mraky maturit budu mít oči otevřený...budu se taky dívat na tvý básně
01.04.2007 21:23:00 | Lukk
taky se mi libi..a nebud smutnej!!..je jaro-a na tu spravnou ti posviti slunicko:-)
jinak budu urcite rada kdyz mi obcas hodis nakej ten koment?)..ja se taky budu snazit))
01.04.2007 21:17:00 | Adrianne Nesser