V očích Tvých se jiskří nebesa
dívám se do nich a zřím hvězdy
srdce mi láskou zaplesá
snad to bude trvat navždy.
Život však není pohádkou
je jenom dějem v určitém čase
Amor si jen tak namátkou
vybral svůj cíl a to nás, zase.
Šíp projel srdcem až to zabolí
doufám, že máš to stejně
mozek do toho chvíli blábolí
tak hlavně neproklej mě.