Dolétla jsem rychle k nebi
Jak když lodi napneš plachty
Nadnášená čerstvým větrem
Náhlých citů
Do krabice s artefakty
Schovala jsem
Ztracená pírka z křídel ptáků
Chuchvaleček z bílých mraků
Mezi hladké křemínky
Děti si pak budou říkat
To jsou naší babí
Nejtajnější vzpomínky
Je nádherná, Anfi... křehký moudro z ní dejchlo... moc ráda jsem četla***
20.10.2023 10:15:15 | cappuccinogirl
Přemýšlel jsem, Anfádisko, že bych napsal něco (rádoby) vtipného, ale je tak pěkna, že se to ani nehodí...
Moc pěkná!:-*
20.10.2023 08:39:46 | Žluťák