Bolest...
Že prý je bolest němá...
A Ty většinou nesdílná
Toužila ses svěřit, požalovat si...
Naslouchal jsem, trpěl s Tebou
A stále uctíval tajemství
Ale příliš rychle vytržen
Stál jsem najednou před krásou...
Na svahu překvapení
Ano, zděšení, jsem zakřičel...
Propast byla hlubší
Než jsem si myslel...
Přečteno 130x
Tipy 26
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, narra peregrini, Sonador, šerý, Psavec, IronDodo, Fialový metal, Ophelia81, Frr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)