Když opuštěně ležím
A chybí mi tvá vůně
Má duše není ve své kůži
Řekla bych, že prostě stůně
Když opuštěně ležím
A neuspává mě tvůj dech
Jen prázdno tiše šumí
V tmou ztěžklých šedých zdech
A roztahuju se po celé posteli
Hmmm
Paráda!
Užij si to roztahování, než bude obsazeno. A ono bude.
Pak vám bude postel malá... (Taky roztahování.)
:)
22.10.2023 14:29:44 | Koala
Hmmm, pěkná:)
Dobré ráno:)
22.10.2023 08:29:23 | Žluťák