Jedním slovem fascinující. ta obrazotvornost, ilustrace pocitů. Bylo potěšením číst.
30.10.2023 07:46:35 | Jan Kacíř
Krásně napsáno, se smutkem, milá Ophelia81...
Taková Láska bolí - ale když není jiné cesty, tak se nedá nic dělat...
Ale ať je Ti nádherně se srdcem láskou vonícím :)*
22.10.2023 13:02:03 | Ondra