A To Všecko Kvůli Rybě!
Anotace: právě mi vzpomínka přerušila sny
ve slovech jsme tonuli
v básni snů pluli
ale v próze strnuli
naštěstí spíme
básnířka zůstala celou noc přikrytá
a její sny
si s každým pohybem hrudi předčítá
polštář
na šíji se lesknou její touhy
od stříbra
a ještě si vytvořila představu
že ji chrání andělé šupin
zvlášť potom co si o mně myslí
že odrecituji její sen
jakoby nic si vezme černé boty vysoké pod kolena
a v pastelové červené košilce
s tenkými ramínky bude smyslnost sportovního těla
odhalovat a skrývat
jak se půjde podívat ven
ale mě neuvidí
já tam nebudu
...
to moře už mám prožité s paní jasovou
poslouchej když kočka mňoukne
a pak už jsme spali v jednom pokoji jak v kosmické lodi
každý zvlášť
a otočte se
pro své intimní aury o devadesát stupňů
aby nedocházelo k indukci
neboj drahá
tady se nic nevlní
jen má duše u záclon odchází pootevřeným oknem ke hvězdám samoty
chrrr
.
když na vás nemá chuť
je fajn si dát zmrzlinu
já se přiznám že mám rád tu vesmírnou klasiku
která se jmenuje vanilkový tučňák
a paní jasová jež vanilku má tak leda na sobě
když odchází do zaměstnání
jako parfém
to ani neví
ta už se zajímá jenom o kočky
potichu opouštím horizontální prostor hibernace
abych obě kočky neprobudil
zasouvám za sebou zasouvací dveře z béžové kůže
a vítězně sahám do lednice
mžouravě čtu
tučňák
a mňáááuk!
scup scup scup
přicupitá odtažitá paní jasová
a kroutí blond vlasy nad tím proč kočičce otevírám
ve dvě v noci konzervu tuňáka
kočička spokojeně vrní
a paní...
tak jsem přemýšlela o nás a chci
aby ses odstěhoval
co?
a to všecko kvůli rybě!
Přečteno 117x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Marten, cappuccinogirl, Psavec, RadekČ, šerý, IronDodo, o3_gambit, Ophelia81, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)