Láska cestu zná, jak dávno již vím,
poutníkem srdce mého stává se
Kdekoliv jsem, tam se nachází cíl,
ve vzduchu láska se plíží a šeptá
Nemá hranic, láska překonává vše,
mým průvodcem je na životní pouti
Cestou mi dává sílu a víru,
láska mé srdce k novým dveřím vede
Někdy má úsměv, jindy slzy v oku,
vždy však čistá a nekonečně krásná
Jsem nejšťastnější, když s ní mohu být,
láska mě plnou vášní naplňuje
Cestou lásky svět objevuji,
jsem vděčná za každou chvíli strávenou s ní
Všechny překážky mi překonat pomáhá,
láska mými křídly mou duši vyvýší
Poutníkem lásky svět se mi mění,
krása a radost stále se rozhořívá
Nechť láska mě na každém kroku provází,
v ní nacházím svou nejhlubší touhu
Láska cestu zná, mé srdce jde vpřed,
světlem i ve tmě mě osvětluje
Nechť se její síla vždycky rozlévá,
láska mě provází jako věčná hvězda na obloze
Tak pokračuji na cestě za snem,
láska mým průvodcem a spojencem věrným zůstává
Nikdy mě neopustí, vítězí nad vším,
láska stále se mnou cestuje