Pokojné ráno
Zavítalo z ďalekej krajiny snov,
v akordoch ticha znie
za oblokom,
blízko zapálených líc,
píše ten najkrajší rým,
ako spomalenom filme,
vlasy tu ležia na vankúši,
nežne kvitnú
nádhera.
Poprsie ako hravé lopty
a sprcha, ktorá prší.
Súzvuk modrého neba,
a pohľad do slnka
potom prisáľame, dochutíme...
Najchutnejšie je to,
že sme vedľa seba.
Život ve dvou...slovy trubadůra... nááááádhera číst
Krásnej den tobě a děkuji za tvý slůvka v modru...:-)*
24.10.2023 10:04:37 | cappuccinogirl