Zříti těla
Lásko
jsi to ty...?
Ozvi se prosím
mám tu pro tebe
krájíček léčivého polibku
a možná
že posledního
a možná
že tu mluvím
ze zatajené cesty
promiň mi
ty v záhrobí
asi na mě dohlížíš
jsi zlatá
souhvězdice.
Brzy tam potkáme
sebe zářněji
a budem andělští
létavci modří
hladin
vzedmutého srdce
co březově potluče
za to tvé
zotvírání mého
holubičího oblaku
a zakroutí
nadýchané schoulení
objetí
plující sedlinou
víc a zmocí
podvečera
vzplanutí
jímž usneme
jedinkrát za hřích
ve svých obrysech
spánků
tulipáních
rozvoněně
heboucích dráh
moje
má
duše
pojďme v tom
zříti těla
a rozmachy
vytí
korábí tkát
neúprosně sladěnost
tak výtvarně
tak hlasitě milovat.
Přečteno 144x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, narra peregrini, cappuccinogirl, IronDodo, lostris, RadekČ, Ondra, IkkarisKa, Ophelia81, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)