Je to nádherně napsáno, milá Jitušenko :)*
Láska umí opravdu divy - je to fantastická síla, která se v nás skrývá a když se najde ta pravá polovina celku - je to famózní - absolutně nepopsatelně nádherné :)
Přeji ji nalézt nám všem :)
Měj se kouzelně :)*
24.10.2023 12:53:06 | Ondra
Děkuji za podporu básně a když se píše o tématu příjemném, ať je všem krásně.
24.10.2023 12:56:24 | mkinka
Zvlášť úvodní sloka, fakt skvělá Jituš.
A někdy zas, bych tu skálu nechala i volně jako solitéra, některé by v tom vnitrobloku mohly začít tráchnivět :-)
24.10.2023 12:10:42 | Vivien
Mkinečko - naprosto mi udělala radost. Jé úchvatná! Srdce hoří ještě víc :-)))
Souzním.
Měj se nádherně!
24.10.2023 11:58:39 | Venuše nad ránem