Slečna Puntíkatka & Pan Krucipis
píšící poetka
je dušičkový čas
porovná si tyl
pod nímž skrývá svou tvář
a krovky
a pozoruje raději
zbarvené žilky listí
ale tím si moji lásku žádná žena nezajistí
zkrouceně přiznávám ale dokud šustí
jsem ochoten přijmout její tělo
však již také brzy bude
nosit jasné svíčky na hřbitovy
a ani svým rodičům nestihne říct
jak měla je mít ráda
dál bude životem klopýtat a padat …
krucifix
…
ale tady beruško
nikdo tě nikdo děvenko nezvedne
mlčím si krutě drzý pro sebe a stojím jak poledne
!
tady se jen podzim se zimou hádá
když upíjím krev
černých jeřabin
?
myslíš si že klovu do nich
až pějí mou píseň havraní
černý smoking
v němž bych se nerad vykoupal
si však nezadá se tvojí kabelkou
v níž city po výbuchu
běží na ostří našich doteků
tmavá červeň ladí i ke tvým botkám
ale když přijdeš k řece
chceš abych já na hladině
světlezeleným lístkem
na který pihatá tmavovláska stoupne
a proplave slzami do života
tak mám tě
teď
bacha
krucinál
Přečteno 146x
Tipy 18
Poslední tipující: Niky88, martinaV, Iva Husárková, Marťas9, IronDodo, Sonador, Psavec, RadekČ, o3_gambit, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)