Ať řetězy jsou slova,
jenž spoutají mě k tobě,
nechci se dál oddávat,
mé svobodné volbě.
I když v otroctví žít nechci,
pro tebe jím budu,
vyslov svoje přání,
svaž pocit mého studu.
Příjmu z lásky trest,
věz, že zvládnu nosit kříž,
pokleknout na kolena,
než si mě přivlastníš.