Lásce
Vzpomínám na minulost
a žhnu traktát současnosti.
Znám Tě v manuálu emocí
a já Tě mám v natěšené vibraci.
Chtěla jsem být spisovatelka,
ale zůstala u básně,
která se psala v Tvém úsměvu,
v Tvé radosti i složitosti.
Do barev složila jsem si mozaiku
a kladla do rtů hádanku.
Milujme se potichu
v taktu fontán ševelení.
Ach, můj milý.
S Tebou je den malovaný.
Je srdci sen dojemný.
Něžné a orosené Ty.
Přečteno 147x
Tipy 28
Poslední tipující: Niky88, Misha, Alala, RadoRoh, fisus, Ondra, Fialový metal, Psavec, šerý, IronDodo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)