Anotace: meditace o lásce
Dým z cigarety stoupá
láhev skoro dopitá
napadá mne myšlenka hloupá
v té láhvi je ukrytá.
Ta myšlenka mne spaluje
stále se k ní vracím
proč každá láhev se dopije
a jen některé se vrací.
Čekal jsem dlouho na tebe
měla jsi přijít v šest
asi ti něco přišlo do toho
uplynulo už pár let.
Každá láhev se dopije
jenom některé se vrací
s láskou podobné to je
přicházejí a taky se ztrácí.