Och
Proč oči
loupí ty mé
proč jsou tak zářívé
proč ?
Netuším milučká
snad víříš utápění
naší dlanišiřé bezmoci
z nekončícího přístavu ozvěn
zdali to není
nashledanou příště
navěky.
V bláznovství jsme
a příští lásce
já už nevěřím
jen v tobě snímám hluboce
ten hloubíc hrozen
sladký
pověz
jestli je cit
oběžný kyvadélkům
oběma pravý
srdce dvojrozměrné
čeká
aby milovalo
toužíš v něm
ukrýt se...?
A...
A lodyhovat lahody červánků
z výše markokosmů...?
Hle
již šeptáš mi ložnicí
ňadérko oválné
Och
pěší
Och
turistice
v nichž zažehlo
odemčivá zrudnutí.
Och
povlečení se nám zkrvácelo
tou vrhající podnotací
Och počkej
setřu ti z řasičky
tu kapičku třpytu
dřív
z prsto--lou--žení
Och
teče to tryskem
vším
vodopádním
nebraň se tomu
Och
lampička vedle
prosím pozhasni
Och
čaruji v tvém
rozvyklání
parfém
po květů
rád.
Přečteno 120x
Tipy 17
Poslední tipující: Ophelia81, RadekČ, narra peregrini, šerý, mkinka, Vivien, o3_gambit, IronDodo
Komentáře (10)
Komentujících (7)