Tenkrát to nešlo a teď to má jít,
nechápu jak to po mě můžeš chtít,
tenkrát jsi nechtěla a teď chceš,
copak nevíš jak mi ubližuješ.
Chceš se vídat a tenkrát jsi nechtěla,
o mích citech jsi dobře věděla,
snažil jsem se a chápat a pochopit,
ale teď mi chceš jen ublížit.