Kdyby
Anotace: Pořád mi chybíš a nějak to po těch letech nepřestalo bolet
Vážil by si člověk toho druhého víc, kdyby věděl, že tenhle polibek je poslední ?
Že konec vztahu bude ještě než se rozední?
Vážil by si člověk víc posledního výletu, kdyby věděl, že už nebude protějšku bránit v rozletu ?
Vážil by si člověk víc posledního tance, kdyby věděl, že na restart vztahu už není žádná šance ?
Kdybych jen dopředu věděla, že je to naposled co jsme já a Ty.
Že já a Ty už nejsme my.
Přečteno 206x
Tipy 14
Poslední tipující: Vicrama, Jan Kacíř, jort1, IronDodo, nehledaná, Ondra, Psavec, o3_gambit, mkinka, cappuccinogirl, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)