Slečna Puntíkatka & Pan Krucipis :4:
od protější zastávky mhd
vůz ve smyku
spěch s podivnou hlavou
na štíhlém těle
způsobil uvedení černé hmoty z kaluží
do pohybu před nímž by ani havran neulít
natož já a vlkodlačí princezna
myslím že budu potřebovat
další obleky na neděli
i když na mně se to celkem ztratí …
tos nemohl dávat pozor vepře!
vrčí vlkodlačice na draka
a k princezně má poměrně daleko
asi jako já ke dveřím lékárny
nyní již jen s krátkým e
ó promiňte pane...
havran
tož vidíte přece madam …
pěkný kostým
a dokonce i pro psí
ale už jsem se vám omluvila
bolí mě hlava
spěchám tady k jednorožcoj
je tam?
povídá paní v převleku za prasátko
dívaje se někam níže k mému obleku
zkuste vzít za kliku
ale halloween zde už asi skončil
…
oku dobrého pozorovatele by však neunikl
ani pohyb za záclonou v prvním patře
ani změna na dveřích
u svatého jednorožce
…
to taky že zkusím
vy asi neumíte číst krucipis !
otevřeno
praví madam a vstoupí do lékárny
vlkodlačí doprovod se už vzpamatoval
a já jak zmoklé antracity koukám na ceduli
otevřeno
v neděli v 15hodin i pro havrana v parku
Přečteno 132x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, šerý, narra peregrini, Psavec, Ophelia81, RadekČ, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)