*
Už je tu zas
Úplňku čas
Láká mne ven
Prožít si sen
*
Brouzdat se ve stříbrném listoví
Úsměv a slib, že to Měsíc nikomu nepoví
*
Vybíhám ven
Plním si sen
Bosá tančím
Trochu jančím
*
Chci prožít sen
S Tebou jen
*
Je ráno, sen mizí
Už jsme zase cizí
*
Na Nebi
Na Zemi
Pod peřinou
Kde máš už jinou
*
Když sníš svůj sen, je to krásný... když ho prožiješ nebo prožíváš... je to nádhera...
Krásnej den tobě. Moc hezky jsi napsala svou báseňku.
28.10.2023 13:31:04 | cappuccinogirl
Děkuji, cappuccinko, za milý komentář - ano - prožívat svůj sen je krása :)
Měj hezkou neděli!
29.10.2023 02:16:59 | Alala
Pěkná Alali:)
28.10.2023 07:45:13 | Žluťák