Láskopád, jak krásný je,
všechny smutky přemáhá, jak mocný je
Srdce se na vlnách štěstí vznáší,
když do něj lásky bez přestání proudí
Jako vodopád nezadržitelný se na nás řítí,
láskou nekonečnou nás zasypává
Všechny starosti a bolesti odplaví,
do našich duší novou sílu vlévá
Láskopád, jaké jsou Tvé barvy,
rozkvétáš v nás nadějí a radostí
Tvůj proud nás do neznáma unáší,
kde se v objetí lásky ztrácíme
Jsme překypující emocemi,
když se láskopádem necháme vést
Cítíme, jak se srdce rozpíná,
v našich očích se štěstí zračí
Láskopád, jak moc Tě potřebujeme,
Tvůj dotek nám dává sílu a naděj
S Tebou se cítíme živí a plní,
jako bychom tančili na oblaku
Ať se láskopád nikdy nezastaví,
ať nám lásku stále přináší
Žijme v jejím objímání napořád,
v tom nádherném láskopádu, co nás spojuje