Vzpomínky na milování
Otvírám kalich života.
S Tebou objevila jsem,
jak krásná je být žena.
Kdy obloha je něžná
jako ruce v podobě vlákna.
Proč v minulosti nehledat to krásné?
Tvé rty pronikavé,
co tvoří svět.
Utichám květem
i touhou po noci s Tebou.
Kavalíre, co úsměv nosíš nejen na papíře.
Zastav se v míru.
Každý jsme stále mlád,
i když rok nám vrásky dá.
Láska v každém věku
je nádherná.
Chci být Tvá lucerna.
Pst.
Zpěv těla začíná.
Přečteno 174x
Tipy 39
Poslední tipující: Misha, Alala, Jan Kacíř, Pettie, o3_gambit, IkkarisKa, Fialový metal, Niky88, Kan, IronDodo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)