Anotace: Cesty lásky jsou nevyzpytatelné
V srdcích jsou chodníčky
plné šlépějí
některé jdou rovně
jiné se křižují.
Najít tak chodníček
co vede k tobě
nemusí být vyšlapaný
ani jít rovně.
Najít ten chodníček
kde šlépěje se setkají
pak jít už jen rovně
a cítit, jak srdce plesají.
Najít cokoli správnýho...je těžší, než najít to nesprávný...
Přesto je dobrý nenechat se odradit...
Krásnej den, krásně jsi napsal... ráda jsem četla.
29.10.2023 10:52:15 | cappuccinogirl
Ten mladík má pěkně našlápnuto, ten blond madam drobných kročejů v cíli lehce předběhne, protože má větší dláždění. Hezké.
29.10.2023 09:26:29 | J's ..