Slunce
Kdo mě pohladí?
Paprsek srdce Tvého.
Kdo mě dá ruku?
List od nesmělého.
Jádro podzimu
bere barvu od týlu.
Ach, drahý.
Dívejme se nahoru.
Nemysleme na smůlu.
Nějak bylo i bude.
Možná méně píšu,
ale netrucuji.
Listům lásky
dávám křehkou naději.
Nezapomeň mezi řádky.
I přes dálky Tě miluji.
Jsem melancholik,
co hoří nadějí.
Už abychom se viděli.
My dva a podzimní stromy.
Zvukomalba přeci hladí.
Jako paprsků zamilování.
Pusu, prosím.
Na usmíření.
A pak oáza já a Ty.
Roky miluji tě
a skládám si Tě do věty
i v nedosažení
hýbeš múzou
a dáváš v bázni trumpety.
Přečteno 172x
Tipy 26
Poslední tipující: Akrij8, Misha, o3_gambit, IronDodo, Psavec, Anfádis, cappuccinogirl, jort1, Fialový metal, RadekČ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)