Nad krajinou už půlnoc vyzvání,
Všude je tma a klid
Jen já nemůžu spát
Musím bdít
Hledám tě v té temné noci bez dění
Pátrám po siluetě ozářené světlem svíčky
V zrcadlech chci uzřít Tvojí tvář
Všude jen tma, Tvé stopy už dávno zakryl prach
Žalostně Volám Tvé jméno
Do tmy ho křičím
Nikde však žádná odpověď
I ozvěna oněměla žalem
Vidím jen obraz ztracený v mých představách
Anděla v černém krajkoví
Chci tě obejmout, ať už se z toho nevymaníš
A spatřit svůj osud vepsaný v očích Tvých
O´ Ariel,
Ztracená ve vzdáleném snu,
O´ Ariel,
Ariel, kde jsi?
Honzi krásnou báseň jsi zde po dlouhé době vložil.
Jsem ráda, že jsi se vrátil mezi nás .-)
PPÚ...
14.11.2023 22:55:41 | Jarunka
Tvá malá Ariel,
ztracena v představách,
snad marně hledá směr,
když dlaně jsi k ní tiše vztáh...
Krásný a pohodový večer, Honzí:)
Ráda Tě tu zase po čase vidím... PPÚ!
29.10.2023 19:58:59 | Emily Říhová