S Tebou hlavu ztrácím, lásko má,
Tvůj dotyk mi rozum ohromně vzal
V Tvých očích ten záblesk, co nedal spát,
v nich světlo, které mou duši rozjasní
S Tebou hlavu ztrácím, srdce mé,
Tvůj úsměv mě sladkou touhou naplňuje
Každé Tvoje slovo mě do jiného světa zve,
mé myšlenky se v Tobě tak snadno ztratí
S Tebou hlavu ztrácím, můj milý,
Tvá něha mi křídla dává, abych mohla do nebe vzlétnout
Jsi můj vzduch, který mi život dává,
věčně po mé straně Tě mít toužím
S Tebou hlavu ztrácím, v každém okamžiku,
Tvůj polibek je jako nekonečná řeka
Ve Tvé náruči se bezpečně cítím,
v našem spojení mám dokonalou moc
S Tebou hlavu ztrácím, drahý můj,
nezajímá mě to, co ostatní říkají
Jsme spojeni tak hluboce až do dna,
naši lásku nic nemůže zničit
S Tebou hlavu ztrácím, miláčku můj,
pro Tebe bych byla ochotna slunce zachytit
Naše cesty se nikdy nerozejdou,
jsme jedno tělo, jedna duše, pevně srostlí
S Tebou hlavu ztrácím, a přitom vím,
že jsi to Ty, kdo mi nejlépe rozumí
Naše láska je tak silná, tak vím,
že s Tebou je v mém životě všechno v pořádku