Anotace: teda ted už vím
Zavři oči a jdi tam kam chce tvé niterní já...a za chvíli zjistíš , že si docela parádně šlape po nebi v krásných obláčkových papučích.Sice občas zaškobrtneš a narazíš si nos ale "obláčky" nikomu nedovolí aby Ti ublížil..
01.04.2007 16:30:00 | Nút