Anotace: síla lásky
Omámen vůní tvého těla
láskám tě svými polibky
sníš o tom, co jsi chtěla
cítím tvé pevné doteky.
Ve stejném rytmu dýcháme
naše srdce buší jako zvon
v objetí pevném slyšíme
vysoký, střední, i nízký tón.
Omámen jak pylem včela
laskám tě svými polibky
dám ti vše, co jsi chtěla
a milovat tě budu navěky.
Zamilovaná báseň Omámen... a srdce buší jako zvon*
Ona vypíná prsa, on odhalil si "korbu."
Máš to ale obraznou tvorbu.*
31.10.2023 17:41:41 | šerý