Hvězdoplavci
Anotace: muži jsou oceánů … a ostrovy jsou žen
když moře slíbí dotek dívky okrové
chci ke slunci zašeptat můj ostrove
když rozradostněn jsem ti blíž a blíž
zas odplouvám na moře kam až posvítíš
a ty za mnou stojíš na pláži a víš
muže za obzorem na souš nikdy nevrátíš
Přečteno 136x
Tipy 22
Poslední tipující: Marťas9, šerý, Sonador, narra peregrini, Marten, IronDodo, cappuccinogirl, martinaV, RadekČ, Frr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)