Podzim
Opadá z duší našich listí,
když podzim náladu nám holí.
Však v emocích si buďme jistí,
že stěstí naše vyvrcholí.
Zahřej mě v objetí bych cítil,
co podzim bere krajině.
Teplo srdce kam jsem se zřítil,
když potkal jsem tě a ty mě.
Uvnitř jak zjara samý květ,
jsem Beruško ve tvém náručí,
Nemohu s tebou nerozkvést,
když láska ve mě zahučí.
Přečteno 150x
Tipy 14
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, IronDodo, Sonador, martinaV, Frr, Maze, cappuccinogirl, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)