Barvy v hlavě
Počítám dopad větru na tváře
a beru listí do podvědomí.
Kde jsi zlatý?
Kolik podzimů naše láska počítá?
Strachy i pády u vína.
Otáčím se,
protože chci zůstat
a potají bít v jednom tepu.
Tvé oči cloumají
a dopadají do ňader.
Tvá báseň byla taková,
že bych k Tobě rád směl.
Tóniny vzpomínek
ulpívají na slabikách.
Perly máš v dlaních
a uklidňuješ,
když jsem roztřesená.
Maluješ mě rád,
když jsem nahá?
Je ještě tráva zelená
a podzim citem létá.
Přijmeš mě na chvilku?
Budu ráda Tvým bokem krásy.
Pokryjeme si záda.
Mezi semena klíčím
a vnímám Tvá jara.
Bosá noha přijímá chvění.
Ach, líbej, líbej.
Až do bezvědomí.
Každou buňkou rosteme my.
Láska je most,
který dává.
Milování, přijímání
i konejšivá slova.
Jakou mají mé oči
barvu v Tvých?
Přeci věčnosti.
Ach, drahý.
Prvním slovem řekl si,
že rád rodíš můj táhlý smích.
V bezbřehé naději
u Tvých nohou
počtu ráj.
Prosím, přitul se.
Jsi navždy můj král.
Přečteno 146x
Tipy 37
Poslední tipující: MatyhoZmaty, chalcedon, Misha, Fialový metal, Akrij8, narra peregrini, Marťas9, Niky88, RadekČ, o3_gambit, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)