noo... sám bych to líp nenapsal :))
31.10.2023 19:25:43 | stormeater
NO TEDA DEJVISKU-TAKOVEJHLE ODVAZ JSEM OD TEBE NEČEKAL! - JSEŠ PRŮTRŽ MRAČEN PLNEJCH EMOCÍ....JSEM TUZE PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPEN-TY CHLAPE ŽIVORODÝ***
31.10.2023 18:12:20 | Frr
Děkuji pěkně kamaráde:* Snad sem moc nepohoršil tvou osobu, to bych nerad:)
31.10.2023 18:14:48 | Dejvis
Krucipísek, Dejve... ty jsi se teda rozjel,:) ale občas je potřeba si trošku ulevit, chápu:)
Za mě super emotivní text!
31.10.2023 17:51:27 | Žluťák
1. sloka káže zcela emotivně a i koncem povzbudivě ..oděná tím, co nechápeme
Pokračování je v upřímném emotivním rázu, stylu velice realistickém i bolavém.
Velmi duševní obsah je dán i řádky mezi, síla slov je bravurně obsažena.
Pozlátko života je naservírováno přesně i ze dna lidské bytosti.
Celá báseň je velice pojata silným obsahem.
Píšeš osobitě i hloubkou a výsledek je zájem čtenáře, který se rád vrací a dýchá Tvou impozantní obrazovou harmonii, co vkládáš do písmen z nejbohatšího nitra svého vnitřního světa.
Dobrá literární práce. Děkuji za možnost čtení.
31.10.2023 16:21:27 | mkinka