Všechny city v mých žilách proudí,
řekou lásky, neklidnou a širou
Tělem mi táhne sladce, jemně,
síla Tvého jména mě poutá
Láskoproud mi srdcem prochází,
rozpíná se v duši a zároveň mrazí
Jako vítr v oblacích se plaví,
nesmírnou sílu má a k sobě mě volá
V oku Tvém vidím nebeské záře,
city pak mé srdce naplňují
Jak splýváme ve vzájemném objetí,
lásku cítím až do samotného nitra
Láskoproud se vine neobyčejně vysoko,
propojuje nás dva v jedno tělo
Bezpochyby patříme k sobě,
jedině takto dokážeme zářit před světem
Láskoproud svou silou lásku obnoví,
hřejivě tepe můj život znovu a znovu
Nech mě tedy plout tímto proudem věčným,
ať směřuji k Tobě, mé jediné štěstí
Láskoproud je cesta, kterou jdeme,
šťastné jsou srdce, která se milují
Nechť nás tento proud unáší dál,
až do konce věků, v našem společném hradu
Láskoproud je životní esence,
symbolem opravdového spojení duší
Buďme spojeni láskou, věrní a nezlomní,
vzdáleným horizontům takto připomínáme svou sílu
Láskoproud je můj poutník ve tmě,
rozptyluje strach, sladce mi v těle hoří
Díky němu láska ve mně roste,
jako oheň plápolá a životem mě osvěcuje
Láskoproud je posel lásky a naděje,
rozumí tajemstvím a vzdálenostem světa
Spojuje nás v jedno, mocně a trvale,
ať láskoproud naší cestou zůstane dále
To je nádherné...MOc hezké a krásná přirovnání.
13.11.2023 05:07:45 | Tvá Sestra