Anotace: :)
Ticho mých vlastních citůšine se touhou po stezces otázkou: Lásko jsi tu?hledám Tvůj obraz na Nazce.Chvíli si bloudím v krajiněpo dlouhém půstu touhytisknu Tvé dlaně na klíněi když si sen jen pouhý.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?