Anotace: i v lásce se může něco pokazit
Dvě klávesnice a NET nás pojí
na displeji písmenka se rojí
psala jsi "lásko" malými
a přesto mi přišla velkými.
Psala jsi pravdivě "miláčku"
jako nebe bez mráčku
srdce své na dlani mi dala
oči sis teď vyplakala.
Nahlas jsi psala "miluji"
a já teď tiše lituji
že psal jsem "lásko" velkými
a tobě přišly malými.
Příjemné, krátké a každý to zná a díky tomu může Tvou báseň pochopit a procítit.
01.11.2023 07:36:35 | Luko tulák