Krásnou modrou
Bílý papír překrývám
Počkám až zaschne
Aby se hvězdy nerozpily
Obavou se zachvívám
Aby se mi snad nerozbily
Sny o našich chvílích
Ty které
Kvůli větší záři
Sdružovat se chtějí
Do hloučků
Snad se obraz zdaří
Chytrý hrdý drahý
Koloušku
Jen tak mezi námi - koloušek mi říkali sousedi, když jsem byl dítě.
Z koloucha vyrostla koala... :)
16.11.2023 10:25:42 | Koala